COOLT & ELEGANT

söndag, oktober 27, 2019 0 10

Innehåller annonslänkar NA-KD, H&M, Åhlens, Footway, Gina & Bubbleroom

Bild: Bianca Ingrosso // Bild: Kenza Zoiten

Bilderna ovan dök upp i mitt Pinterest-flöde och de här två unga damerna vet minsann hur man får till en sofistikerad look med lack & läder!

Biancas look är klockren tycker jag, vardagschic & elegant, bekvämt med sneakers och snyggt med en stram knut av håret. Snyggt med svart polo och tights.

Kenza´s look är mer cool och jag gillar kombon av mjukt och hårt. Lackbrallor är ju SÅ inne nu och jag har klickat hem dessa, som ni även ser i collaget nedan.

Polo // Lackväska // Sneakers // Kappa // Byxor vinyl // Byxor culottes // Tights med läderlook // Stövletter

Den beiga kappan är så himla fin, och bra pris på den med.

De korta byxorna i skinnimitation måste jag prova nästa gång jag är på stan, om de finns kvar då.. Såg dem på bloggaren Petra (Hofp) och de verkar ha den perfekta längden jag ute efter.

Bild: House of Philia

Petra hade även en riktigt snygg kappa på sig i samma inlägg som jag såg byxorna, denna från Carin Wester, som också är väldigt prisvärt måste jag säga.

Hittade ett par stövletter på H&M, snarlika de på bilden. Snyggt att visa lite hud mellan sko och byxa så, om det inte är minusgrader då hehe.

Jaha, där fick ni lite outfit-inspo mitt i semestern här, men vädret är lite tråkigt just nu och barnen hänger på miniclub/teenlounge, mannen kollar fotboll så jag tog mig lite bloggtid och kollar inspo.

Det gick alltså från 31 grader till 22 på bara en timma, regn och åska. Varit upphåll länge men solen vill nog inte riktigt komma tillbaka idag.

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.