SKOGENS GULD MM

fredag, september 6, 2019 3 9

Innehåller annonslänkar

Äntligen lite fina fynd på hundpromenaden i skogen de senaste två dagarna, tur jag hade en extra bajspåse haha.

Inga mängder, men räcker till en liten go stuvning på toast, mums! Ska bege mig lite längre in i skogen snart så jag får plockat rejält med svamp.

Har ni förresten nåt härligt recept med kantareller får ni gärna tipsa mig!

Liten gullis som så gärna ville hjälpa mig att rensa, och det gjorde hon ju med bravur måste jag säga, putsade så fint så.

Kantareller och tända ljus, det hör ju verkligen hösten till.

Nu ska jag alldeles strax åka med Ebba ner till en vetrinär i Kungsbacka, hon ska operera bort små utväxter/tumörer i munnen och det känns så himla jobbigt varje gång hon ska sövas, är väl 6:e gången nu tror jag, minst..

Tandfrakturer, opererat bort livmodern mm genom åren. Och hon brukar må så fruktansvärt dåligt efter narkosen, yrsel, kan inte blunda, ylar och mår kymigt, man ser det så himla tydligt att det är pyton verkligen. Lilla älsklingen.

Under tiden ska jag hänga på Kungsmässan och jag ska framförallt spana in Gina Tricot då de precis släppt en ny Mini(me)-kollektion som jag är nyfiken på.

Teddyjackan är cool för både stor & liten och den gula mössan ska jag spana efter. Hittade en massa fint även bland övriga nyheter hos Gina som jag ska kika efter, som denna vita blusen och den här coola väskan med Fendi-lookalike-tryck.

Sen ska jag kolla efter lite brallor till kidsen, de har ju växt enormt mycket på längden under sommaren.

Nä nu måste jag åka, ha en fin fredag!

9
3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.