GÅRDAGENS LOOK

söndag, september 1, 2019 0 13

Innehåller annonslänkar

Hej söndag & första september!

Sommaren är över och vi kliver in i första höstmånaden, hoppas den blir fin.

Igår var vi på ett fantastiskt bröllop, magiskt på många vis och tänk att vädret kunde bli så galet vackert och perfekt, så många regniga, blåsiga och mulna dagar som vi haft, och som vi har idag dessutom.

Bröllopet och festen ägde rum på lilla ön Knarrholmen i Göteborgs södra skärgård, superfint ställe och tack vare vädret blev vigselceremonin vid havet otroligt vacker. Hade ju inte alls blivit samma sak under ett tält i regn..

Tyvärr bjussar jag inte på andra bilder än på mig och mannen, övriga bilder får stanna i det privata arkivet men på insta (som ni också ser i min högerspalt) finns några fler bilder.

Fullständigt magisk dag hur som helst med mysig båttur, vacker och tårfylld ceremoni, galet bra mat, grym fest med DJ Ale & en grymt band. Drömbröllop.

Jag och hubby, som också var bestman. Kände mig väldigt bekväm och fin i min klänning och mina klackar (finns länkade i tidigare inlägg). Väldigt By Malina-ish. Fått många frågor om den vilket är jättekul och jag kan tipsa om att det finns många i samma stil här hos NA-KD också.

Ser ut som jag har svart nagellack men det är detta mörkt blodröda, kände för lite höstigt mustigt. Och skorna alltså, säger bara det, skönaste som finns och inga ömma fötter what so ever efter typ 15 timmar i dem.

Nyklippt är jag också, som ni kan se på första bilden speciellt, tog ca 5-6 cm och det känns SÅ fräscht. Även om jag försöker spara till längre igen. Och den enda produkten jag använder sen ett tag tillbaka i mitt hår är Olaplex No6, bästa grejen. De har tydligen släppt No7 nu också som är en olja och inte en kräm, ska vara en riktigt Rolls Royce-produkt, måste prova.

Lite mer smink än vanligt blev det också och jag köpte faktiskt ett kit med individuella fransar som jag satte från halva ögonfransraden och utåt som ni kan se på översta bilden. Lite kul med extra mycket och långa fransar ibland.

Nä hörni, nu får jag nog gå och vila lite igen, väldigt bakis, trots mycket vatten och resorb igår men det blev en hel del vin och drinkar under en hel dag och vi var hemma 3:30 så rätt möra idag.

Hoppas ni har en fin helg!

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.