TORSDAG

torsdag, augusti 22, 2019 2 7

Innehåller annonslänkar

Torsdag och hällregn i skrivande stund, hua!

Mannen skuttade precis iväg för att hämta dottern hos en kompis ett kvarter bort, hoppas de får plats bägge två under paraplyet hehe.

Så ett så soligt vardagsrum som på bilden har vi inte idag, så dunkelt det kan bli här inne nu, men ska snart tända alla smålampor och lite levande ljus så det blir mysigt.

En del ska fixas här inne, bl.a så blir det nog de här gardinerna till det stora fönsterpartiet, älskar att dra för haha, men samtidigt vill jag ha ljusgenomsläpp så det kommer bli finemang tror jag. Så himla nöjd med denna linnegardinen i dubbel bredd vi har över gavelfönstret men skulle vilja ha ännu mer ljusinsläpp vid det stora fönsterpartiet. Skulle vilja ha något annat än rullgardin vid fönstret över soffan också för den delen, men SÅ svårt. Måste kunna mörklägga iaf, annars ser man fönstret i tv:n när man kollar på den vilket är himla störigt.

Sen ska soffbordet bytas ut men jag velar hela tiden mellan några olika, SÅ svårt! Ska vara ett lågt iallafall och när jag var på Ellos Home i söndags så fick jag syn på detta i svart marmor. Sjukt fint verkligen och såg ut att vara riktigt bra kvalitet, stabilt liksom. Men så drömmer jag fortfarande om Alanda från B&B Italia.. Ellos har faktiskt kommit med denna kopia på det och måste säga att det är riktigt fint, men så förälskade jag mig i marmorbordet och dessutom vet jag inte hur bra det är med glasbord med tanke på kladd mm från kids osv.. Marmor är lätt att torka av men glas måste ju putsas för att se riktigt rent ut.

Klippte ner min gigantiska monstera helt och nu kommer den så fint igen, jäkla växtkraft i den där. Den höll på att ta över rummet så va nödvändigt att börja om kände jag. Blir nog fin igen tillslut.

Ja hörni, mycket inredningstänk nu, den här höstiga augusti gör att jag vill boa in mig här hemma. Visst har vi haft några soliga sköna timmar, men ingen värme för att ligga på playan osv, tänk om vi kunde få tillbaka förra sommaren som var varm och badvänlig september ut..

Jag och Ebba fick iallafall en riktigt vacker kvällspromenad igår, visst ser det helt magiskt ut.

Nä, nu får jag gå och tända de där lamporna och ljusen här.

Trevlig kväll!

7
2 Comments
 • Åsa Aabakken
  augusti 22, 2019

  Vad fint du har. Soffbordet var superläckert vill också ha ♥️. Mvh Åsa

 • Catta
  augusti 24, 2019

  Tack snälla du, visst är det fint!
  Beställt det nu och kommer ett inlägg när bordet kommit så då får du kika lite närmare på det här på bloggen 🙂

  Ha en fin helg!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.