SOFFBORD I SVART MARMOR

torsdag, augusti 29, 2019 0 16

Innehåller annonslänkar

Nya soffbordet från Ellos på plats och jag är jättenöjd med hur det blev. Passade riktigt bra trots att det är ganska mycket större än det gamla till ytan, sen är det lägre vilket jag tycker är snyggare.

Mörkt betsat underrede i trä, väldigt stabilt sådant. Bordet väger bly haha, men så är det ju med stenskivor och jag älskar denna svarta marmor. Var livrädd att skivan skulle vara sprucken när den levererades men den var väl emballerad med trä”häck” runt om, skumgummi, frigolit och alla de sorter.

Coffee table books, Tom Ford // A Frame For Life

Roligare att pynta detta bord, mycket mer elegant än det andra och får plats med mer.

Snart inga hortensiakvistar kvar ute så som jag knipsar, men det är ju så härligt att ta in.

Matta // Sittpuff

Jättenöjd att jag valde just detta och inte glasbordet faktiskt, även om det är sjukt fint det också.

Just nu har Ellos 20% på hemsortimentet, inkl. varumärken & möbler. Jag köpte soffbordet med en personlig kod på 30% så ett riktigt kap tycker jag, även om ordinarie pris är överkomligt det också, om man jämför med många andra marmorbord.

Nu ska jag och mannen gå på långis med Ebba i skogen, lediga samtidigt mitt i veckan, hör inte till vanligheten men gud så mysigt. Får snabba oss nu så vi hinner innan det är dags att hämta barnen 13:20 när skolan slutar.

Ha en fortsatt fin torsdag!

16

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.