PRICKIG BLUS & SPETSTOPP

söndag, augusti 25, 2019 1 9

Innehåller annonslänkar

Godmorgon!

Vaknar upp till högsommarvärme och strålande soool!!

Hur härligt som helst och snart blir det ryggläge i en solstol på altanen, vill ha lite färg till nästa helgs bröllop. Men först tänkte jag visa två av de andra spontanköpen jag gjorde på stan igår. Blusen/skjortan ovan är hur sköna som helst och kommer från Zara.

Gillar när prickarna liksom är broderade såhär, i samma färg fast annan struktur eller hur man ska säga. Gina har en fin blus med omlott och elastiskt band i midjan som jag provade på stan också, men fick räcka med denna kände jag. Gina har precis fått in en väldigt söt klänning i svart med vita prickar också. NA-KD har denna vita med svarta prickar som jag gillar, och en mörkblå med beiga prickar på rea. Älskar den typen av plagg till jobbet. Vill helst ha lång ärm men inte för tjockt material.

Koden ALLNAKD gäller idag också, som ger 25% på allt.

Blev en body i spets också, finns i denna färgen som heter creme, svart och vanilj. Perfekt under en kavaj, till kjol eller byxa med hög midja tex. Toppen med body istället för tight topp som bara kryper upp och sätter sig i midjan på mig, får gå och dra ner hela tiden.

Nu ut och lapa sol.

Ha en toppensöndag!

Kram

9
1 Comment
  • Eva på Norrgården i Säve
    augusti 27, 2019

    Jättefina på dig, både blusen och spetsbodyn! 🤗🤗

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.