ATT KUNNA HITTA SIN DOFT

tisdag, augusti 27, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar till Sniph

Hej fina ni!

Minns ni parfymkonceptet Sniph jag nämnde i ett inlägg för ett tag sen? Om inte så berättar jag om det igen för det här får ni inte missa. Har fixat en fin rabattkod till er också som ni hittar längre ner i inlägget.

Fick hem min första doftprenumeration igår och jag blev otroligt positivt överraskad, tänkte innan att det kanske blir världens nitlott liksom, men icke! Snyggt etui också, med två dofter i perfekt resestorlek om inte annat.

Man vrider upp ”sprayhylsan”, himla smidigt.

Att prenumerera på dofter från Sniph innebär att man för 159:- i månaden får hem ett par olika dofter i mindre flaskor som väljs ut efter att man gjort testet Hitta din kollektion där man börjar med att välja doft för kvinna, man eller unisex och därefter flera andra kategorier för att slutligen skriva namnet på sina favoritparfymer innan man trycker på ”Visa min Sniph-kollektion”.

Så himla roligt och jäklar vad rätt det blev på de två jag fick hem! Framförallt den ena som heter Ten Fifteen från Room 1015, som beskrivs som:

Nostalgiska dofter som inspirerats av frihetens rock’n’roll-kultur. Nylanserade doften Ten Fifteen är en vild och träig hyllning till de kändistrashade hotellrummen på 70-talet. En kreativ smash av sandelträ, mandarin, viol och svett. Slut ögonen och föreställ dig förbjuden passion, vilda katter och skrynkliga lakan. Rebellisk och skön.

Inget jag hört talas om innan men vilken fullträff, sniffade sönder min arm hela kvällen haha. Sen det där med svett vet jag inte haha.

Den andra doften som heter FL/18 från A.N Other var också fin men jag blev inte fullt så hänförd av den. Kommer använda den absolut och det ska bli kul att se vilken som blir mannens favorit av dessa två. Tyvärr jobbar han kväll denna vecka så det dröjer lite tills han får sniffa på mig.

Mmm luktar mumma..

Sniph startades av tjejerna Lisa & Tara som ni kan läsa mer om här, och jag tror att det kan vara precis som de säger – Parfymhusen du älskar mest kan vara de du ännu inte upptäckt.

Ja det här var jätteroligt tycker jag, länge sen jag prenumererade på något men det här gillar jag. Och om/när man känner sig nöjd så är det ju faktiskt bara att avsluta prenumerationen. Perfekt grej att ge bort till någon i present också tänker jag, kul och annorlunda.

Jag längtar redan tills nästa leverans.

Sniph har också en shop där man kan handla parfymer i full size flaskor om/när man hittar sin favorit.

Och är ni sugna på att prenumerera eller handla direkt i shoppen så får ni 25% rabatt med koden CATARINA25

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.