SEMESTERMÅNDAG

måndag, juli 15, 2019 0 5

Innehåller annonslänkar

Instabild idag, denna murriga måndag. Kollar lite mysiga recept i Lillingboken -A Family Affair, tvättar ett par maskiner och ska snart börja packa så smått då vi ska på en minitripp imorgon.

16 grader och mulet ute så inget härligt sommarväder inte! Njuter ändå av att vara ledig, att man har tid för sånt man annars inte hinner osv.

Förresten, är det någon av er som ha hört talas om Sniph? Pratade med en vän om parfymer, att jag hade köpt ny och hur svårt det är att bestämma sig för just nya dofter och då hade hon hört talas om Sniph, som handlar om att prenumerera på doft!

Man väljer ett dofttema att prenumerera på för 159:- per månad och får noga utvalda parfymer hemskickade, och det låter ju himla kul tycker jag! Fattar det som att man får några olika parfymer i mindre förpackning varje månad. Man kan byta tema eller pausa när man vill och det är inte bindande. Funderar på att prova.

Läs mer här om ni är nyfikna.

Kul att skapa sig en doftgarderob med dofter för olika tillfällen, jag skulle vilja prova alla från Agonist, vars grundare till detta svenska parfymhus är mina gamla grannar Christine & Niclas, från när vi bodde i Örgryte/Jakobsdal. Vi brukade gå på hundpromenader tillsammans då de hade en fin boxer som hette Colette.

Nu ska jag hämta Inez som lekt hos söta vänner denna förmiddag.

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan!

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.