NEDRÄKNING..

tisdag, juli 9, 2019 7 8

Innehåller annonslänkar

Nu hörni.. har jag bara två arbetsdagar kvar innan semestern, räknar varje minut typ haha. Imorgon och på fredag jobbar jag, med en ledig torsdag emellan, skönt.

Bilden ovan är två år gammal, när Inez ff ville bli buren ibland, så mysigt tycker jag, saknar den tiden. De kan få vara små länge om jag får bestämma. Det var hur som helst en sån där magisk kväll när allt är helt stilla och kvällssolen värmer sådär perfekt ljummet.. hoppas på många såna kvällar.

Satt och skrollade bland Ellos nyheter och undrar vart sjutton man hittar stolen till vänster, dör lite för den, säkert på ingång. Jag kan ju bara inte låta bli att tänka på allt fint som kommer trilla in till hösten.. jo jag vet, en sak i taget. Nu tar vi sommar med ledighet och massa tillsammans-mys innan vi går bananas på inneliv igen haha. Eremiter som vi svenskar är om vintern, då kan man lägga fokus på inredning, not so much på sommaren, eller hur.

Klänning // Lip Balm // Solpuder // Inredningsbok // Skålar // Parasoll

Ännu en önskelista. Mitt solpuder håller på att ta slut och nu vill jag testa ett från Estelle & Thild. Läppbalsam är också på upphällningen och tuben i collaget som har lite färg i sig men samtidigt vårdar och inte klibbar som läppglans vill jag ha, finns i flera nyanser här. 

Länge varit nyfiken på Frida Ramstedts inredningshandbok, inte så dyr så får nog unna mig den i sommarpresent att läsa under parasollet. Nån som har den och kan ge en recension?

Och på tal om parasoll, hur drömmigt är inte det rosa?? Fick syn på det hos Ellos och finns även i vitt, älskar.

Den lilla svarta finns som nyhet hos Gina, där jag även hittade en kort omlott-kjol jag blev sugen på.

Sen har vi skålarna, Så fina, eller hur! Skulle vilja ha allt i denna keramikserie från Mimou. Finns även skedar, superfina!

Nu ska jag kila över till grannen och hämta min lilla tös som är där och badar, härliga sommartider.

Har ni haft en fin dag? Har ni semester än?

Kram

8
7 Comments
 • Lotta
  juli 9, 2019

  Estelle & Thilds läppbalsam är tyvärr inte alls
  bra tycker jag. Det torkar ut läpparna och balsamet försvinner direkt. Dock är färgen jätte fin som jag har men det hjälper ju inte:(

  • Catta
   juli 9, 2019

   Nej va tråkigt, då kanske jag inte provar det då.. har läst att de ska vara så bra 🙁

   • sandra
    juli 10, 2019

    Jag ääälskar det läppbalsamet, så bra 🙂

    • Catta
     juli 11, 2019

     Härligt! Då tror jag att jag ska beställa ett 🙂
     Tack!

 • Krista
  juli 9, 2019

  Också väldigt sugen på den boken, den ska tydligen vara mer informativ och inte massa bilder bara 👍

  • Catta
   juli 11, 2019

   Exakt! Hon är ju så grymt duktig Frida också 🙂

 • home2tiny
  juli 11, 2019

  Nedräkning förstår jag…. Här började vi semestern med en jädrans förkylning…men, men….. 4 veckor kvar så vi ska nog få njuta vi också….. Mycket fint där i önskelistan och japp ska bli kul sen att frossa i alla höstens nyheter…men först…semester. Kramen Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.