JORDIGA NYHETER

söndag, juli 28, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Kudde // Fat // Påslakanset // Kudde

Hej på er finingar!

Hur har ni det? Här har det varit ganska fullt upp det senaste dagarna med kompishäng osv. Hade världens roligaste kväll med ö-gänget i fredags, typ varit bakis i två dagar haha. Inte för att jag drack så mycket, lite bubbel och ett par öl men denna värme alltså, måste bidragit till ett tyngre huvud helst klart haha.

Igår hade vi Josefs bror och fru på besök, grillmys i skuggan för puh så varmt i solen. De kom utan barn, deras tjejer är så stora (16 och 17) så det är liksom killar och sånt som gäller vet ni och deras grabb är på läger. Så blev inget kusinmys för våra barn men det gick ingen nöd på dem för det, så som de hänger med kompisar hela tiden.

Idag har vi växlande väder med ömsom åska och regn ömsom stekig sommarsol, jättekonstigt, men vi har hängt lite vid badet idag med. Sen har jag klippt ca 1/4 av alla vattenskott på vårt stora äppelträd men orken tog slut sen haha. Kollar lite inredning istället innan middagen här. Sen ska vi över till vänner på ett glas vin.

Höstnyheterna rasar in undan för undan och det är mycket brända jordiga toner vi ser, fint men kommer inte bli fullt med terrakotta och brunt hemma hos oss, en liten kudd-dutt här och där bara kanske. Sammet håller i sig, mycket rotting och olika tränyanser, både ljust och mörkt trä är hett. Fint tycker jag.

Hos Ellos, Åhlens & Rum21 har jag hittat allt i collaget.

Soffa // Stol // Vinställ // Bänk

Vinstället! I like, skulle jag kunna tänka mig i den svarta hyllan/sidebordet (som ni ser i detta inlägget) i köket.

Fåtölj // Överkast // Lampa // Tallrik

Stringhylla // Tallrik // Stol // Pall

Älskar stringhyllan och stolen med rotting, lampan i origami är inte heller dum.

Nu ropar älskling att maten är färdig så jag önskar fin kväll!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.