EN DAG PÅ KNIPPLA

lördag, juli 13, 2019 0 4

Hej på er denna goa lördagskväll!

Sent inlägg här, precis lagt barnen och mannen har börjat kolla på en film här i bakgrunden som jag kastar ett öga på mellan raderna här.

Idag har vi varit ute på vackra Knippla hela dagen, där vi skulle träffa kära vänner som bor i Stockholm men som har sommarhus här på Knippla, men det blev inte alls som vi tänkt oss då de fick åka till BB och föda bebis istället, som bestämde sig för att komma flera veckor tidigare. Snopet såklart att vi inte kunde hänga men roligt med bebis såklart!

Och sen fick vi faktiskt hänga med fina vännen F som är tvilling till G (som skulle föda) och deras mamma och kids som inte kunde hänga med till BB. Så vi hade hur mysigt som helst ändå nere på hamnplan där det var Knippla hamnfest denna lördag, men trollkarl, hoppborgar , ank-race (som ni ser ovan) och en massa anda roliga jippon. Varvade med salta klippbad och fika uppe i huset. Helt underbar dag!

Spanar på gula gummiankor hihi. Vi tog bara några foton innan hemfärd med kameran, när vi hade sagt hejdå till vännerna, men har en hel del i mobilen också. Mysiga minnen att spara för framtiden, när våra barn leker och har kul, som annars ses så sällan på grund av att man bor rätt så långt ifrån varann (F i Köpenhamn).

I väntan på färjan..

Träffade en massa gamla vänner på hamnfesten också, och även min bror som var där och festade med andra glada öbor från grann-örna, blandat med båtfolk från lite varstans i världen.

Underbar sommardag, klockrent väder!

Vad har ni gjort idag? Hoppas ni haft det fint 🙂

Kram

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.