BEIGE-ROSA PERIOD

måndag, juli 1, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar

Bjuder på en veckas gammal instabild på vårt beige-rosa vardagsrum, för det är just vad det är -beiget och rosa haha.

Tur vi har en gnutta svart som ger kontrast iallafall..

Tycket det är vilsamt för ögonen med dessa toner och jag har varit inne i denna ”bleka” period rätt länge nu. Även om jag egentligen älskar färg! Kan bara inte bestämma mig för vilken färg, om man nu ska dra på med nåt knalligare. Vi har visserligen en del blått också, som matplats-stolarna och mattan under matbordet.

Hittade en massa fint i beige-rosa toner bland Ellos nyheter, fröjd för ina ögon!

Gardin // Kudde // Vägglampa

Vägglampan Jordan har kommit in igen, gaaah! Dör för den, SÅ snygg och till så himla bra pris. Sålde slut på ett kick första gången de fick in den och det dröjde många månader innan de fyllde på lagret, men nu så!

Ask // Matta // Pall

Kul med lite nya varianter av de omåttligt populära pallarna/puffarna i sammet, den här med mässingben var ju riktigt najs.

Kudde // Matta // Stol

Viskosmattan i mörkt blå, dö-snygg, och säkert något tåligare än vår ljusa.

Alla Ellos nyheter hittar ni här.

Jaha, då har jag avverkat första jobbdagen på en av mina två sista veckor innan semestern, känns verkligen som man kämpar sig igenom varje dag nu haha.

Familjen har hängt på världens största handbollsturnering Partille Cup idag inne i Göteborg, då sonen är med, spänd på att höra hur det gick för grabbarna. Hade gärna velat vara med men är ju då tyvärr inte ledig..

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan!

Kram

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.