FAVVO SOMMAR-LOOK

lördag, maj 4, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Inventerar garderoben lite och hittade en urgammal skjorta (liknande finns här) som faktiskt är ganska fin. Gillar verkligen den här kombon, skjorta till korta jeansshorts. Shorts som med linne känns väldigt lättklätt men som blir lite dressat med en skjorta.

Och diadem har ju verkligen blivit en riktigt favvogrej, speciellt de här draperade, som också är riktigt sköna. Mitt finns i flera olika färger här och är billiga.

Ja det här med accessoarer är ju himla kul, varit så dålig på att använda det de senaste åren men det kan ju piffa upp vilken tråkig outfit som helst så det är mitt nya nu, använda mer accessoarer helt enkelt. Älskar de här halsbanden med flera länkar och i guld som är så inne nu, mitt kommer från hm men jag hittade inte det nu när jag kollade men en hel drös i den looken hittar ni hos hm här. Och gina har ett jättefint med tre längder, här.

Hårspäänet LOVE från Gina är tyvärr slutsålt men kommer säkert komma in fler varianter, jag gillar detta som finns på rea för endast 11.70.

Halsband // Skjorta // Shorts // Hår

En look jag har sparat på Pinterest är denna på Julie Sarinana och kombon med grön skjorta och vita jeansshorts är bara så himla fräsch. Med skjortan i collaget och de lite längre cyklebyxe-shortsen blir detta en perfekt outfit till kontoret. Med den här väskan till.

Tofs med hårbandet med leo-rosetten hade varit fint till, och så halsband. Gina har galet mycket fint bling nu, här. Gillar tema ”havet” med snäckor och annat, som detta fina halsbandet.

Nu ska vi snart åka in till Klätterdomen i Göteborg, Inez har tjatat om att få prova klättring och inte mig emot, är ju hur kul som helst!

Kram och ha en fortsatt fin lördag!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.