DOTTY LOVE

tisdag, maj 14, 2019 2 10

Innehåller annonslänkar

Sarong // Bikini-bh // Bikini-trosa

Ja nåt syndrom har man väl haha.

Kan helt enkelt inte motstå de där leoprickarna, är speciellt förtjust när det är på ljus botten som på bikinin och sarongen jag haffade från Valeries kollektion i samarbete med Ellos collection. Love it.

Finns i olika bikinimodeller med detta print och även denna baddräkt som är SÅ fin. Även denna volang-bikinin är ju superfin.

Strandklänningen sålde slut direkt vid släppet av kollektionen men har blivit påfylld igen och finns här. Just nu har Ellos upp till 40% på överdelar, klänningar & badkläder från Ellos kollektioner så tillfälle att fynda från Valerie-samarbetet och allt på kampanj finns här.

Rosa klänning // Gul klänning

Sen har Inez fått lite nytt också. Var borta i lokala Lindex-butiken på lunchen och köpte två ursöta klänningar till henne. Hon ska på sitt första disco på fredag och önskade sig en ny klänning då hon växt ur de flesta. Den rosa var en disco-hit tydligen! Skönt att hon blev nöjd. Den gula föll jag för, perfekt till skolavslutningen tänker jag, eller midsommar. Hittade världens finaste gula klänning till mig själv också, den här.

Tyvärr slut i min strl i butiken så fick beställa den, sitter den som jag hoppas blir det min midsommarstass.

Verkligen fastnat för gult det senaste och hittade en väldigt fin singoalla-topp i gult på Gina som skulle vara fin till mina high waist- byxor med knyt.

Ha en fin tisdagskväll!

10
2 Comments
 • Anna Wahlstam
  maj 15, 2019

  Meeeen, det var ju lite festligt att jag precis skrev att jag klickat hem från hennes kollektion jag med 🙂
  Valde den här: https://www.ellos.se/ellos-collection/bikini-bh-vivianne/7007400-01
  och klickade hem bägge modellerna av bikinitrosa så jag kan prova.

  Kraaaaam,
  Anna

  Ps: Duär sååååå fin på bilderna med kjolen och den här bikinin kommer ju sitta som en smäck på dig <3

  • Catta
   maj 15, 2019

   Haha, great minds think alike som man säger darling 😉
   Du kommer se smashing ut i den bikinin, den är döfin och jag var SÅ sugen på att köpa den med men man får liksom sansa sig lite 😉
   Tack snälla för fina ord.

   Kraaam!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.