ÄNTLIGEN HELG

fredag, maj 10, 2019 0 4

Äntligen fredag och helg!!

Längtar ihjäl mig tills imorgon när jag får träffa älskling igen efter 5 dagar, ogillar hans kvällvecka starkt kan jag säga. Jag och barnen går till skola och jobb när han sover, han går två timmar innan vi kommer hem, han kommer hem på natten när vi sover. Så har vi det varannan vecka och varken jag eller barnen vänjer oss vid att inte se honom varannan vecka efter alla dessa år.

Inte kul alls..

Men imorgon får vi mysa igen!

Blev lite kräftor till ”middag” idag, var sugen på nåt salt, och enkelt.

Barnen har nyss somnat, efter en kväll framför Let´s Dance med chips och dipp i soffan.

Imorgon lovas sol och härligt väder wiiii, då ska jag lägga mig i en solstol en stund och bara slappa.

Kram och natti!

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.