MÖNSTRAT

söndag, februari 24, 2019 0 5

Innehåller annonslänkar till Gina, Boozt, R&F, Rizzo, Misterspex & Odd Molly

Tigerkjol // Blommig kjol // Solisar // Mobilskal tigrar // Mobilskal blommigt // Skor // Klänning

Ååååå nu vill jag ha färg och mönstermix på mig!! Om bara 5 dagar är vi inne i mars och första vårmånaden, då hoppas jag på vackra dagar så man blir pepp på att bära färg. Egentligen borde man göra det när det är grått och regnigt för att pigga upp men då vill jag bara dra på mig svart tights och tröja och vänta ut skiten haha.

Djurmönster och blommigt är jag sugen på, inte bara leo och snake utan tigerrandigt ser vi nu mycket av. Gina har en hel story om trenden här.

Mobilskal är något jag aldrig brytt mig så mycket om men Richmond & Finch har ju galet mycket fina skal så kanske ska jag unna mig att pimpa min Iphone.

Odd Molly har kommit med en del fint bland sina nyheter, normalt inte så förtjust i detta sockersöta märke men de har kommit med en del fina klänningar, som den med omlott i collaget.

Sneakers utan sockar kan jag längta ihjäl mig efter, bästa vårkänslan och hittade de coola Kenzo-pjucken hos Rizzo.

Nu ska jag ut med min vår lilla svarta pärla, som haft så ont i ena tassen att hon faktiskt inte stöttade på den alls igår. Hon har en böld på ena trampdynan, som jag tror är något som heter furunkulos. Behandlade med ett speciellt tass-schampo som vi har här hemma och jag har pressat ut lite sårvätska ur tassen för att minska svullnaden (gör ont på henne såklart men har behövt lätta på trycket) och baddat med alsollösning efteråt flera gånger under gårdagen och jag det har fasen hjälpt, pjuh! Veterinärbesök blir ju ofta snabbt väldigt kostsamma och sånt här kan man behöva röntga, ta biopsier på osv. Hon är försäkrad såklart men med en självrisk på 2500:- varje gång och ökat månadpremie per besök så försöker vi göra vad vi kan innan vi kör dit henne. Och nu stöttat hon faktiskt på tassen så vi fortätter behandla lite till själva innan vi eventuellt måste ta henne till veterinär.

Håll tummarna för att hon ska bli helt bra!

Kram och mysig söndag på er.

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.