FYRA FAVORITER

måndag, februari 4, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Torrschampo // Brun utan sol // Läppglans // Nagellack

Måndagstipsar om fyra skönhetsprodukter!

Det duggar tätt med beauty-inlägg här på bloggen nu 😉

Jag har börjat grunda lite med bus inför resan och min absoluta favorit bland bus-produkter är den här billiga från Loreal. Den ger gradvis brunare hud, nån nyans mörkare för varje strykning, vilket jag gillar för många blir man så gul och fult fakebrun av, den här blir man fin gyllene av tycker jag.

Jag köper den på Ica Maxi men finns på flera ställen, dock såg jag att den utgått hos Lyko så jag hoppas inte den försvinner för gott. Loreal har iofs flera olika bus-produkter, bl.a alla de här. Får väl testa nytt om min försvinner..

Favvo no 2 får bli torrschampo från Löwengrip, bland de bästa jag testat men viktigt är att hålla avståndsrekommendationen på ca 30 cm när man sprayar, annars blir det lite för koncentrerat tycker jag. Då kan håret kännas lite flottigt istället, eller lite stelt. Har doften Caramel & Cream och luktar supergott! Finns även i en lightversion i doften Apple & Cedarwood.

Nr.3 – Plumping Lip gloss från Mac, som gör läpparna lite fylligare, perfekt för en tunnisläpp som jag haha. Inte för att jag bryr mig så himla mycket men en gnutta plut kan vara trevligt ändå. Sticker och pirrar lite sådär gött av ingefärsroten som det innehåller. Ofärgat och vårdande gloss, gillar mucho.

Massor av olika lip plumping-produkter hittar ni här, både med färg och utan.

Sist har vi mitt nya lack från Isadora i färgen Spring Fling, passande nog såhär inför våren som komma skall. Isadora har grymma lack, snabbtorkande, extra hållbara och prisvärda är Isadora Wonder Nail som finns i massvis med olika kulörer här. Detta är min nya favoritfärg efter Soft Suede. Har också detta Top Coat från Isadora.

Hårband hm, slutsålt men finns liknande här, här & här.

Bjuder icke på nån plutbild, är så dålig på det haha. Men ett smajl får ni!

Man får le lite extra denna tråkiga måndag, ja för ute regnar det slask, ja det gör faktiskt det. Och jag började veckan med vab. Skulle aldrig sagt igår att mina barn aldrig är sjuka, baam så kom febern på Inez. Trodde hon gjorde sig till imorse (kan vara lite drama ibland) så jag sa till henne att skärpa sig och bita ihop nu när det snart är semester. Dumma dåliga mamma för när jag tillslut tog tempen på henne stod den 38,4.. Stackars liten, kände mig så dum. Hon har sovit nästan hela dagen, och inte ätit mer än två små äpplebitar och druckit pyttelite smoothie och vatten.

Hon har somnat nu igen men precis innan hon gjorde det frågade hon efter sushi, haha, det bådar ju gott iallafall. Hennes älsklingsmat på hela jorden typ.

Kram på er och hoppas ni har fått en fin start på veckan!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.