TORSDAG

torsdag, december 6, 2018 2 4

 

 

 

Ser ni den lilla svart till höger i mobilpicset? Vår lilla tokiga hund alltså, sitter där och gråter utanför badrummet. Kvittrar och piper, på ett sätt som bara staffar kan göra haha. Varför?

Inez tog hem en ballong från Mc Donalds och ballonger kan typ vara det läskigaste som finns enligt en viss liten fyrfota dam. Hon kan inte vara frisk haha.

 

Någon av er som har hund med egenheter som inte känns helt friska? Haha, djur är så roliga.

Nu har hon lagt sig mellan barnen i soffan och har pustat ut efter ballongfasan. Man kan ju tycka att en hund ska bli coolare på gamla dar men inte hon inte, nojigare och mer ängslig än nånsin. Stackars..

 

Hur som så älskar vi henne mer än livet, vår lilla kärleks-buddha.

 

Vilken nedrans mörk och blöt dag vi har, blä för regniga decemberdagar, ge mig lite krisp och vitt puder på marken. Tur att min vän Jojo kom på besök med ett av hennes gryn, världens goaste lilla Vida. Blir galet sugen på en till när jag umgås med småttingar!

När barnen slutade skolan hämtade jag och mannen upp dem för att åka in till stan och ta sista omgången med vaccinen Twinrix & Varilrix (hepatit A & B plus vattkoppor). Eftersom mannen jobbar kväll fick han släppa av oss och sedan tuta iväg till jobbet, så fick vi ta bussen hem. Tog ett donken-stopp på Kungsgatan innan hemfärd, barnen uppskattar det då och då.

 

Hade tänkt hinna en massa saker här hemma idag men nu är jag så trött så jag hinner nätt och jämnt kika in här. Barnen känns lika trötta dem och vill bara slappa framför tv:n, skönt ändå.

 

Hur har eran dag varit!

Kram

4
2 Comments
 • Åsa Aabakken
  december 6, 2018

  Vår dvärgschnauzern, Molly, är jätteträd för ballonger de kan ju smälla 😂😂😂

  • Catta
   december 6, 2018

   Haha, ja fyyy, kanske inte är så konstigt att de är rädda de små liven ändå. Och min dotter med en ballong är inget att lita på 😂😂😂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.