FREDAG & SNITTHYACINTER

fredag, december 14, 2018 0 5

 

 

 

Hurra för alla typer av snittblommor som finns nuförtiden av alla våra klassiska julblommor, hyacinter, amaryllis, julrosor osv. En ganska dyr vardagslyx måste jag nog ändå säga men jag blir verkligen glad av färska blommor. Buketten ovan fick jag av min vän Johanna för över en vecka sedan. De sjunger på sista versen men så himla fina de är. Fast jag gillar nog snitthyacinterna precis innan de slår ut allra allra mest, sådär knaster-knoppiga som jag vill beskriva dem.

 

 

 

 

Jaha, då var det fredag igen. Måndag fredag måndag fredag.. enda dagarna på veckan känns det som ibland och det går i rasande fart mot jul nu! Har precis tagit ett bad här efter middagen, mina fötter såg bedrövliga ut så var tvungen att fila som en tok och sitter nu med fotmask på medan jag kikar in till er. Kan tipsa om den förresten, heter Foot Moisture Pack från Kocostar och finns hos Lyko här (annonslänk). Superbra och återfuktar verkligen fossingarna, behövligt under denna torra inneperiod.

 

 

 

 

Nu ska jag och Inez åka till Willys nån kilometer bort och handla lite fredagsmys som vi missat, julmust och chips stod bl.a på önskelistan. Sen ska jag krypa ner under filten i soffan framför nån tecknad långfilm med barn och man, mm.. mysfredag!

Imorgon blir det julbord med girlsen, så måste vila mig i form 😉

 

Trevlig helg!

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.