KANONDAG

tisdag, december 18, 2018 0 8God kväll vänner!

Så himla mosig och mör efter en riktigt go men busy dag. Jobb, tredje julbordet för i år (så mätt ff..) och sen lek & bus ute i den härliga gnutta snö vi fått här i Götet! Inez hade en kompis med sig hem och de åkte pulka som två tokar nerför lilla kullen här i vårt område, tills backen blev bar typ haha. Sen byggde vi snögubbar och hade snöbollskrig med ett par andra barn här i området. Helt slut nu, men på ett skönt sätt.

Så underbart med denna snö!! Inte mer än tre cm kanske men ändå haha, hoppas den ligger över jul..


Ser ni taklampan där i spegeln ovan förresten? En grande rislampa från &tradition som jag beställde på Black Friday, syns inte riktigt men den är rejäl alltså. Ska visa den bättre en annan dag, när jag är hemma i dagsljus 😉 Hur som helst så gillar jag den väldigt mycket, även om jag tvekar på om det är exakt vad jag vill ha. Så himla svårt med lampor tycker jag, om man inte har obegränsat med pengar vill säga haha (faller ofta hårt för dyrgripar).

Lampan köpte jag hos Designonline här, jag köpte med rabatt men de har även utan det ett lägre pris än alla andra på den.


Till något helt annat, kollade på finalen av Hela Sverige Bakar förut, där min gamla vän Linn är med, hon bor också här i Torslanda men är precis som jag uppvuxen på öarna här utanför. Någon som kollat på programmet? Jag har missat några men alltså sååå sjukt grym denna vackra brutta är på att baka och hennes bakbok ska jag löpa och köpa snabbt som attan när den finns i butik. Hurra för dig Linne och stort grattis!

Många Torslanda-bor som levererar, Hampus Fors som tog hem Dessertmästarna 2018, Sebastian Walldén som hem Idol 2018 & nu Linn, hurray! Måste vara västkustluften och saltstänket 😉


Nu ska jag ta en snabb varm dusch, sen krypa under täcket, fryser konstant den här tiden..

Mannan jobbar kväll och kan inte värma mig heller, buhu.


Kram & natti!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.