DAN FÖRE DOPPAREDAN

söndag, december 23, 2018 0 6

God morgon!

Nu är det nära hörni, dan före dopparedagen idag ju!! Är ni laddade och redo inför julafton? Här vilar vi i form hehe, och tar det som det kommer. Laddat kylen och vi ska göra göra lite julmat idag men vi vrider inte ut och in på oss, det blir jul ändå. Det blir lugnt och lagom, med mamma, pappa, bror, svärmor och vi. Hade inte orkat annat känner jag.

Viktigast är att ses och att barnen får en mysig jul och blir glad över sina klappar, annars har jag inga speciella krav eller önskemål. Förutom att jag hade önskat en vit jul då.. tyvärr ovanligt här på västkusten.


Ebba ligger och gottar sig på fällen, snart dags att gå ut i skogen med henne.

Rosa fåtöljen har flyttat på sig, vill ju ha nån go fåtölj där, en liten läshörna. Får se vad det blir för något.


Grått ute och det syns verkligen i bilderna, ingen lyster liksom, och vi bor i en liten sänka så det är sällan strålarna når in vid den här tiden ens när det är sol. Men snart står solen högre, härligt.

Som ni vet så är tv-rummet vårt gamla sovrum och även om jag kan sakna det ibland så är det verkligen helt underbart med lite större vardagsrum och därmed sällskapsytor. Det är ju ff inga väldiga ytor precis men stor skillnad för oss!

Vi lär väl bli kvar här i lilla radhuset i ytterligare några år, se om det händer något på villapris-fronten.. just nu är det på tok för dyrt.

Mysgurkan ★

Gosenosen myser i soffan, väntar på klartecken på att vi ska gå ut 😉 Barnen spelar Minecraft på övervåningen och mannen gör sig iordning, dags för avslutning i Valentins handboll strax.

Nu ska jag pälsa på mig och dra ut på en timmas promenad med den lilla svarta. Ha en lovely dag, och stressa nu inte för mycket, det blir jul ändå ska ni se.

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.