ÅRETS PEPPAKAKSBY & LITE HÖNÖ

onsdag, december 5, 2018 0 5

 

 

 

Tadaaa..

Årets pepparkakshus, made by me, Carro & the kids! Visst är det tjusigt, i vår lilla miniby hihi. Själva huset är en sån där färdig byggsats från Ica som vi limmat ihop med socker och som Carro & Inez dekorerat så tjusigt. Tog lite av mammas pepparkaksdeg som vi gjorde resten av grejerna av.

Valentin hjälpte till lite men tröttnade efter en stund haha, vi andra pillig-major höll på i ett par timmar iaf, lyssnade på julmusik och fnittrade hela lördagkvällen. Väldigt mysigt.

 

 

 

Tidigare på lördagen var vi ju som jag nämnt på Hönö´s julmarknad. Tog inte så många bilder för då kan inte jag fokusera på annat. Vi lunchade, åkte karusell, skuttade i bergen och julshoppade nere i Klåva, och hade himla tur med vädret!

 

 

 

Nu ska jag kolla på nya mattor till vardagsrummet, så innerlige trött på de vi har, blivit så slitna och fula. Mycket pga av den lilla fyrbenta som ligger och snaskar på sina geggiga tuggben på dem haha, men också av söl från barnen, eller ja av oss alla säkert.

 

Vill ju så himla ha viskos-mattor men de ska ju vara rätt känsliga så det känns inte hållbart när man har djur och ff relativt små barn.. hmm..

 

Ha en fin kväll!

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.