VACKER MORGON

söndag, november 25, 2018 0 5

 

 

 

Var ute på en riktigt lång och go promenad med Ebba imorse, frostigt och kallt men med härlig sol. Så vackert längs fälten och nere vid havet. En stor tjur kom och hälsade på oss, så himla fin. Hade kunnat klappa honom på huvet men eftersom Ebba var vid min sida ville jag inte riskera att skrämma honom. De såg visserligen väldigt nyfikna ut på varann men det är ju inte mina djur där i hagen så chansar inte.

 

Min morfar hade Highland Cattle när jag växte upp och trots att mamma varnade mig för att de var livsfarliga om de slängde med sina långa stora horn så smög jag in i hagen och gosade med den stora tjuren, Crocodile Dundee som han hette. Han gillade att bli kliad på baken haha, och där kunde han ändå inte nå mig med hornen. Jag var så kär i de djuren.

 

Jag var en liten daredevil jag.

 

Nu håller vi på med lussebak jag och barnen så jag kikar in lite senare igen!

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.