DÄR SATT DEN

onsdag, november 7, 2018 0 5

 

 

 

God kväll!

 

Väldigt sen sådan.. så mycket nu, och jag känner att tiden inte räcker till.

Hur som helst så har jag äntligen hittat vad jag tror är den perfekta färgen för vårt vita skåp under den stora spegeln i vardagsrummet. Målat i omgångar här under kvällen, stommen på plats och alla luckor i tvättstugan. Blev precis färdig med sista strykningen av sista luckan, yey!

Imorgon ska ni få se.

Det är den färgen som är på väggen på bilden, men svårt att se riktigt, sen blir det helt annorlunda på en möbel. Åååå, vad jag hoppas den blir bra. Har ju stått och målat i mörker mer eller mindre. Mysbelysning typ, fast tvättstugan har skarpare lampa, ger dock inte färgen rättvisa. Så jag längtar efter morgondagens dagsljus!

 

Nej nu måste jag sluta och gå och lägga mig. Helt slut.

 

Natti natti

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.