RUTIGT I HÖST

måndag, september 3, 2018 1 8

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Rutigt känns som en återkommande trend just varje höst, eller hur? Har haft jättesvårt för det i perioder men i år är jag faktiskt riktigt sugen! Skräddade byxor, tights eller varför inte en blazer i 90-talsstil?

Snyggt.

 

Jag var som sagt på stan med svärmor igår och när vi svepte omkring på Cubus barnavdelning för att hitta lite fint till kidsen (de har mycket bra grejer tycker jag) så fick jag syn på dessa tights på tonårsavdelningen och tänkte, hmmm kan kanske passa en liten räka som jag! Haha, jo jag tog ett par och provade.. suuupersköna och satt som en smäck faktiskt. Lite kraftigare i materialet och snygga med revärer längs sidorna, gillar.

Byxorna finns här och jag har största storleken som motsvarar XS skulle jag säga. Köpte en kjol i samma stil när jag ändå var i farten, denna.

Hör inte till vanligheten att jag handlar på barnavdelningen men det är ju himla käckt ändå hihi. Någon mer som gör det?

För er som inte kan ha så små storlekar så finns det liknande på damavdelningen, byxor här & kjol här.

 

Inez föll för de här brallsen, ska vara flared vet ni. Till Valentin hittade vi den här tishan, long fit verkar mycket viktigt, Marcus & Martinus-style ni vet. Sötisarna.

 

 

 

Skorna kommer från Flattered (här) och de är jag riktigt kär i. Sköna som tusan vilket blivit viktigare och viktigare för mig med åren (shit vad jag plågat ner fossingarna i hemska skor genom åren.. ).

 

 

Nu ska jag sätta på lite te och sätta mig med kyssen under filten i soffan.

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan!

Kram

8
1 Comment
 • Ekenäsliv
  september 3, 2018

  Du är bara såååå cool!! 🙂
  Det händer att jag med handlar på barnavdelningen, i synnerhet pyjamas och mjukisar 🙂 Men köpte senast lite bastishor från Kids Brand Store från Gant, halva priset typ 🙂
  Ha de bäst raring! Nu måste jag sluta mina trötta blå…
  Puss o kram Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.