POLS POTTEN TWIGGY

onsdag, augusti 15, 2018 0 8

 

 

 

Ljusstake modell större!

Herregud, jag trodde den skulle vara mycket mindre haha, men ett stort silverträd fick jag hem! Nåja, fint träd är det hur som helst, denna lite annorlunda ljusstake från holländska Pols Potten. Den kommer lysa fint i höstmörkret.

Jag fann den här hos Rum21, som för övrigt verkar ha satt för lågt pris på den då jag hittat den för det dubbla på Royal Design. Finns också i mindre strl men jag gillade spridningen på ”kvistarna” mer på den större, som jag iofs inte trodde skulle vara fullt så stor.. Den lilla kostar 100:- mer än den stora, därav min misstanke om felaktigt pris. Men bingo för mig! Skynda er om ni själva är sugna, innan de upptäcker och ändrar priset 😉

 

 

 

 

Fin på matbordet också, och inte lär den skymma nunan på folk heller, så hög som den är.

 

 

 

 

Renoveringsstatus?

 

Rörigt. Ni är flera som skrivit och vill se mer men tyvärr dröjer det lite innan vi kommer helt iordning. Nu är vi igång med jobb och tid finns ej, speciellt inte denna vecka då vi inte är hemma samtidigt på 5 dagar och vi behöver fixa ihop. Jag är själv med barnen när jag hämtat dem och kommer hem och då ska det lagas mat, Ebba ska ut och tas om hand, städ, tvätt, mysa med barnen, kvällsmat, nattning. Ja ni vet, livet.

Nu sover barnen och jag sitter med lapen i knät i soffan, egentiden haha.

Fixandet och inredandet får ta tid. Vi ska dessutom köpa nya matstolar plus lite annat, så det är en bit från färdigt ännu.

 

Just nu känns det lite för vitt, grått, kalt och kallt här i v-rummet, matplatsdelen är SÅ tom och tråkig! Ni ser ju ovan. Vill få det ombonat och mysigt, men ändå luftigt. Mjuka sköna stolar, lite växter, tavlor och annat piff. Och så vill jag duka upp för härliga middagar, mmm, längtar.

 

Kram & natti.

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.