MÖBLERAR OM..

tisdag, augusti 7, 2018 0 11

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Lampa // Spegel // Ljusstake // Vas/kanna // Skåp // (Stol gammal) // Grå gardin

 

 

Flyttat de två skåpen vi haft i hallen till en del av vardagsrummet där vi ska ha en liten läshörna. Ska köpa ett skåp till, så de täcker hela den väggen, sen ska vi kika på en go fåtölj att ha där..

 

 

 

 

Är så trött på golvhögen som ligger där till vänster och täcker upp en hel del yta i rummet, men vi har varken tid eller ork att lägga det golvet än. Som ska ligga i hall och kök. Kanske till helgen.. kanske nästa..

Fönstret som är övertäckt av gardiner sitter på gaveln till vårt hus, nära gångväg. Det är därför vi drar för, annars är det så många nyfikna som gluttar in haha. Radhus, med just tight-heten till grannar är inte riktigt vår grej, även om det har sina fördelar också såklart. Trygghet framför allt. Vi hade gärna bott mer luftigt i egen villa, tyvärr är de inte gratis i Gbg.. Bara att gilla läget och göra det bästa av det, vilket är precis det vi försöker göra. Både inne och ute, och det blir faktiskt himla bra.

 

 

 

Tre buntar snittblommor för 99:- på Blomsterlandet, i med ett par kvistar från äppelträdet och det blir en lagom yvig bukett. Budgetpiff, gillar jag.

 

Jaha, då ska väl jag ta och fundera på vad vi ska ha för möbel i hallen nu då hehe. Kul!

 

 

Kram & fin kväll på er!

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.