COPENHAGEN LOVE

måndag, april 16, 2018 1 6

 

 

 

God kväll finingar!

 

Ska alldeles strax hoppa i bingen här efter en busy start på veckan, så trött!

Kikar in här först bara eftersom jag ändå tömde mobilen på lite bilder i datorn. Tyvärr blev det ju inte alls fotat så mycket som jag kanske hade önskat i Köpenhamn (knappt några alls!), men som jag sa så låg fokus på umgänge med den sköna bönan ni ser på två av bilderna, min fina Farah ♥

Sen fick jag ju den hemska migränen som gjorde att jag låg utslagen halva lördagen, dumma dumma, så himla typiskt.

Hur som, hade i det stora hela en urmysig helg och jag längtar redan tillbaks till denna härliga och lite bohemiska stad. Man blir lätt kär i vårt grannlands huvudstad. Fullkomligt ääälskar att det cyklas så mycket där, hela 60 % av alla Köpenhamnsbor tar cykeln till jobbet varje dag, wow!

Älskar marknaderna, saluhallarna och inte minst shoppingen, herregud så mycket fint det finns. Tyvärr är ju danska kronan skyhög just nu (eller rättare sagt så är svenska kronan svag), så det blev inte mer än en skinnkjol till mig och lite söta bakgrejer till kidsen.

Planerar redan för nästa trip, då med hela familjen. Kommer bli all in på Tivoli och hela turist-paketet.

 

 

Nu säger jag god natt & sov sött ♥

6
1 Comment
 • Ekenäsliv
  april 16, 2018

  Heeeeej vännen <3
  Åååå nej va trist att du fick migrän 🙁 Det där monstret som ska spöka i huvudet alltså, usch..
  Håller med dig, Köpenhamn är en så mysig stad, så avslappnad på något vis.
  Nu ska jag snart ta och natta här.
  Ta hand om dig!
  Puss o kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.