PÅ ÖNSKELISTAN

lördag, februari 24, 2018 2 7

Innehåller annonslänkar

 

Tröja Softgoat // Solglasögon Nividas // Armband Sophie by Sophie // Skor ATP Atelier // Blus Gina

 

 

Med ljuset kommer vårlängtan och suget efter pudriga och ljusare toner i garderoben, så jag har knåpat ihop en liten önskelista på vad som gärna hade fått finnas i min garderob framöver.

 

Strålande väder idag och så fort J kommer hem igen (han köper cykel till vår blivande 8-åring) ska jag susa iväg och köpa en bunt snittblommor och piffa med hemma. Sen hoppas jag på lite häng i pulkabacken, får passa på innan det lilla täcket av snö vi har försvinner.

 

Inte så pigg idag bara, har sovit uselt och det beror på att jag är så fruktansvärt ledsen över att min fina vän Anna drabbats av cancer.. för andra gången. Finns ingen mening med det och livet är så jäkla grymt och hårt mot en del, ofta mot de som förtjänar det allra minst. Gör så ont och jag grinar av både ilska och förtvivlan, fy fan säger jag bara.

Sen vet jag att hon är den tuffaste kämpen som finns men hur mycket ska en och samma person tåla?? Först leukemi och sen bröstcancer.. orimligt.

 

 

Ta hand om er och ha en strålande lördag ♥

7
2 Comments
 • Ekenäsliv
  februari 25, 2018

  Älskade hjärtat, det var jättefint skrivet <3
  Tack för din omtanke.
  Du är en vacker person från insidan och ut – glöm ALDRIG nånsin det <3
  Skriver mer i et mail ikväll.
  Puss o kram
  Anna

  • Catta
   februari 26, 2018

   😘❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.