VOGUE 1961 – 2

söndag, januari 14, 2018 5 10

 

Fåtölj Ellos // Gardiner Jotex

 

 

 

Den som söker finner!

Jag är väldigt nöjd över mitt lilla detektivarbete som tillslut gjorde att jag fick tag på denna tavla till ett mycket billigare pris än där jag först fann den, hurray!

Jag såg den på Newport för ett tag sedan (och dog vill ha-döden), där den finns i strl 54×54 för 1499:- samt 80×80 för 2799:-. Ändå överkomligt kan jag tycka om man verkligen vill ha den men jag kände att jag ville komma billigare undan så jag började mitt googlande som jag tycker jag är rätt duktig på hehe. Och vips så hittade jag samma print, på rea för 319:-!! Dock utan ram, och i måttet 60×60, men ändå.  B I N G O !

Ram hittade jag sen på Gallerix för 349:- så tot 668:-, väldigt bra.

Tyvärr är det inte rea på printet längre men ff helt ok pris och det finns här. Tycker det har en skön vibe över sig, och så tror jag det är Modisten i mig som gör att jag faller för prints med hattar.

 

 

 

 

Ursäkta usel kvalle på mina pics men ljuset är katastrof idag. Valde ”auto-retusch” och då blev de så här gryniga, innan var de mörkgrå..

 

 

BTW!

Fått ett par kommentarer om att man inte kan se mina bilder i de senaste inläggen, är det många som upplever samma problem? Tydligen ser en del av bara vita rutor där bilderna ska vara. Berätta gärna så jag kan vända mig till min support med problemet. Är det från mobilen, läsplattan, datorn? Iphone, android?

Ju mer jag vet desto lättare att åtgärda, tack på förhand.

 

Nu önskar jag er fortsatt trevlig söndag!

Kram

10
5 Comments
 • Sanna
  januari 14, 2018

  Hej!
  Tack för fin/insp blogg, läst ett tag, eller ganska länge faktiskt 😉….ledsnade dock för ett tag sedan, får bilder på senaste inlägget men när man”skrollar” ner…bara tomma vita rutor..(trist).
  (Läser från IPhone). Hoppas det löser sig så vi alla kan fortsätta följa, njuta och inspereras av Dig och Dina fina bilder….👍
  Kram

  • Catta
   januari 15, 2018

   Hej och tack för fina ord! Men gud va tråkigt att du inte ser bilderna.. fattar ingenting. Vi har Iphones, ipads och mac här hemma och vi ser alla bilder så det är märkligt att inte du (och fler med dig) ser dem. Måste fixas 🙂

   Kram

 • THerese
  januari 15, 2018

  Jag läser på iPhone! Å ser inga bilder:-(

  • Catta
   januari 15, 2018

   Nej va tråkigt, inga alls? Fattar inte vad det kan bero på då jag själv har Iphone och ser alla..
   Sen hur länge har det varit så ungefär?

   Kram

 • Ekenäsliv
  januari 15, 2018

  Heeeeeeeeej snäckan <3
  Å TACK för din boooooost, det värmer alltid <3
  Jag har missat så mycket, men snart har jag tid att ta igen allt och riktigt gotta mig 🙂
  Jag ser dina bilder och jag sitter alltid vid datorn, pc och google chrome, när jag kollar bloggar. Mobilen, då blir det för små bilder, jag vill se stort jag ;))))))
  Tavlan är verkligen uuuurläcker och jag får riktigt hålla i för att inte klicka till… för vart tusan ska vi hänga den??? ;))) Men jag är ju inte riktigt färdigrensad än så det kanske är nån som ska bort 😉
  Nu är det natti här… Har varit alldeles för lite sömn alldeles för länge och det tänkte jag att det ska bli ändring på.
  Suss gott raring!
  Puss o kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.