THE PHANTOM OF THE OPERA

torsdag, januari 25, 2018 0 3

 

 

 

 

Igår var jag och min mamma på en föreställning i världsklass på Göteborgs Opera -The Phantom of The Opera.

Helt mållös faktiskt, har ni möjlighet så gå och se den!! Otroligt mäktigt, proffsigt, och bästa operan jag sett med Fred Johansson & Sofie Asplund i huvudrollerna som Fantomen & sopranen Christine. Underhållande rakt igenom, gripande och lite sexig tycker jag haha.

Blev lipig flera gånger under kvällen och fick sjuka rysningar, gaah så bra!!

 

 

 

 

Älskar att gå på musikal, opera, teater och dansföreställningar. Måste göra oftare! Bland de bästa ja sett hör Madame Butterfly, Fame, Gökboet med Bounce (helt klart bästa bästa), Thriller Live i London (hyllning till Michael Jackson) & gårdagens föreställning.

 

Brukar ni gå på musikaler och liknande? Vad har varit bäst?

 

 

Nu ska jag glida ur jamasen och ta tag i dagen med mitt lilla hjärta här.

Önskar er en fin dag!

Kram

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.