KOMONO LULU GIRAFFE

onsdag, januari 17, 2018 2 4

 

 

I väntan på att solen ska titta fram på denna gudsförgätna gråa västkust har jag skaffat mig ett par nya solisar från Komono (köpta på Zalando här), längtar halvt ihjäl mig efter glajje-tider!

 

Annars då? Jo vi har ju kommit på här hemma att våra barn aldrig upplevt riktig vinter, ok kanske ett par dar snö då, men det är på sin höjd.. Sen har de aldrig stått på ett par skidor heller så därför har vi bokat en skidweekend till Branäs i början på mars. Wiii så kul det ska bli att få se de små liven susa ner i backen.

Frågan är bara hur mycket skidvanan sitter kvar i oss vuxna så vi kan hjälpa dem att lära sig haha. Jag är nog rätt hyfsad i backen men Josef vet i katten haha, kommer väl få ha dem i sele alla tre hehehe.

Äsch, kommer gå galant. Och så ska Ebba-hjärtat få följa med också, älskar att det är djurtillåtet på så många ställen, underlättar väldigt för oss med fyrbenta familjemedlemmar.

 

Någon annan som bokat skidresa?

Kram

 

 

Innehåller annonslänk

4
2 Comments
 • lina
  januari 19, 2018

  Kul med skidresa! Så härligt sätt att umgås på och mkt frisk luft. Vi var iväg en långweekend till Trysil i början av januari och det var härligt att få uppleva riktigt ordentligt med snö. Ska också till Branäs om ett par veckor. Måste säga att jag gillar verkligen Branäs, perfekt med barnen. Har varit i Lindvallen o Hundfjället också med dem, men gillar Branäs bäst. Toppen att de har kvällsskidåkning varje dag och inte stänger 15:30 som de gjorde i Trysil. Många liftar och backar öppna. Ska ni bo i stuga eller lägenhet? Kram

  • Catta
   januari 21, 2018

   Hej! Ursäkta sent svar..
   Härligt med Trysil, så fint där och kul att ni också ska till Branäs, kanske blir samma vecka 😉
   Vi kommer bo i ett rum på Mountain Lodge, fanns inga lediga stugor i Älgen eller Lohyllan som vi egentligen önskade men kommer bli toppen ändå 🙂

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.