STRANDSATTA

måndag, december 11, 2017 0 3

 

 

 

Hej på er!

 

Herregud vilket äventyr detta blev. Igår när vi kom till flygplatsen dröjde det inte länge förrän vi fick besked om att flyget var försenat från 14:15 till 15:50, segt kände vi och gick och strosade lite i butiker. Då kom mess nr 2 och nya flygtiden blev 16:45. Jahåpp, bara att vänta vidare..

Sen kom ångestbeskedet att vårt flyg blivit inställd, gaaah!! Vad gör man?? Inget att göra såklart men fruktansvärt jobbig känsla att styra upp förlängd barnpassning, och hundpassning. Mamma fick lösa av svärmor och gulliga grannar klev in och tog Ebba på promenad.

Mamma har lämnat barnen på skola och föris idag, sen ska grannarna hämta, mamma kommer efter jobbet och åker dessutom hem till oss på lunchen och tar ut Ebba.

Pust, vilket mek. Sen att man inte kommer till jobbet känns ju också jobbigt. Mest för Josef kanske, för min chef är också här på Palma och kommer inte hem han heller haha, lite lustigt ändå. Han garvade mest åt det igår och tyckte vi skulle ha fest haha.

 

Han och frugan åkte tillbaka till sin lägenhet och vi blev skjutsade till ett hotell en bit ner längs Palma playa, fint hotell och all-inclusiveband har vi fått. Vi är ju rätt många svenskar som är fast här..

Haft det väldigt trevligt med ett gäng pensionärer som vi druckit en massa cava med hihi.

Igår kväll fick vi mess om att vårt flyg idag inte skulle gå förrän 17:30 men nu imorse ändrades det till 14:15 som är Norweigans ordinarie tid. Skönt.

 

Det är väl klart att en resa som varit helt perfekt ska sluta såhär haha. Herregud vilken soppa.

 

 

Nu längtar vi hem!

Kram

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.