NÄR MAN BRYTER IHOP..

söndag, december 3, 2017 1 9

 

Världens bästa!

 

 

Att ha blivit så in i helsike överraskad av den där vackra kvinnan ↑ och resten av finaste vännerna.

Jag har nog ff inte riktigt fattat vad som hände igår men hur som helst så blev jag caught by surprise när jag trodde att jag skulle spendera lördagen med shopping och soft långbrunch på mysiga Pigalle med bästis.

Där uppe i restaurangen fick jag syn på min barndomsbästis Jennie med en helt gäng bakom, och jag trodde för en stund att det bara var så lustigt att hon var där med sina kollegor samtidigt, när jag sedan fick se mina kusiners ansikten på ”kollegorna”, och den ene efter den andra av alla mina finaste vänner. Jag bröt ihop kan jag säga, fullständigt, och ful-lipade hahaha.

Det var minsann dags för fruhippa! Något som jag inte haft en tanke på skulle hända. Vi hade ju ingen fest utan mer av en ”smygvigsel” så då har man ju liksom släppt alla såna tankar. Sen har det ju gått ett halvår nästan sen vi gifta oss också..

Herregud vilken chock, men fullständigt överlycklig blev jag såklart.

Där satt vi 17 st (om jag räknat rätt) och babblade och bubblade på en trerätters champagne-lunch.. tills det var dags för första uppdraget.. Jag skulle ta oss till en viss adress, hmmm misstänksam blev man.

Vad det var?? Hahahahaha, T W E R K !!!

Jag dog. Om ni inte vet vad det är så kan ni ju googla.

Åh herregud, det som filmades där vill man ju helst gräva ner haha. En gäng brudar som ligger och tuppjuckar för att få svaj på bakdelen, ja ni kan ju tänka er.. (skratt-gråt-smiley)

 

Fler uppdrag, mer alkohol, mys, ”gissa vännen”-paketöppning & kvällsfix hos fina Sophia i Linné innan det bar iväg till Avenyn och middag på Miss Sophie.

Där avslutade vi sedan kvällen efter en massa babbel och drinkar innan vi kände oss väldigt nöjda, och ganska trötta, efter en heldag av galenskap & roligheter.

 

SÅ tacksam över att jag har så härliga fina sprudlande vänner.

 

Nu ska vi söndagsmysa hela familjen.

9
1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.