MIN SNYGGA RESEKOMPIS

torsdag, december 28, 2017 2 7

 

 

 

 

Inför Palma- resan köpte jag mig en ny kabinväska (finns här), passade på när Accent hade julkampanj och den är i perfekt handbagage-storlek (med både ”Ryan air och Norweigan-vänliga mått”). Snygg skinnimitation och guldiga dragkedjor, gillar såna detaljer.

Nu finns den på rea, inte just i svart men i Bordeaux & Ljuslila.

 

 

 

 

Taggen hittade jag på Lindex, fläckarna går aldrig ur.. hehe.

 

 

 

Nya året närmar sig med stormsteg och jag vill ha en massa goa resor att se fram emot hihi, det är ju så underbart att resa!! Jag har många planer ska ni veta, sen vad som blir av återstår att se. Pengar & tid ni vet, pengar & tid..

En utlandsvecka är redan bokad iallafall och jag längtar halvt ihjäl mig redan!!

 

Har ni nåt spännande och kul inbokat? Berätta gärna.

 

Kram

 

 

Innehåller annonslänkar

 

 

7
2 Comments
 • Anette B
  december 28, 2017

  Var på Kefalonia 2 veckor i somras efter att ha varit på Sicilien flera år i rad. Vi har pratat om Menorca, Sardinien el Grekland igen i sommar. Ni verkar hitta riktigt lyxiga hotell när ni reser.!!
  Vi vill vara borta i 2 veckor och får då satsa på inte riktigt lika lyxiga boenden men har alltid bott bra ändå. Älskar att resa o det är det vi lägger pengar på. Nästa höst (okt) fyller min man jämt o jag är sugen på Palma då. Har bara hört gått om det. Pengarna styr som sagt. Huset ska samtidigt underhållas o det är ju aldrig gratis. I-landsproblem

  Kram Anette i Lidköping

  • Catta
   december 29, 2017

   Kefalonia har jag länge drömt om att åka till, har varit på grannön Lefkas som också är helt fantastisk.
   Ja vi har valt lite lyxigare hittills, och dyra.. men varit SÅ värt det! Är väl det så länge man har råd.. När vi ska till Kroatien blir det inte riktigt lika flådigt men kommer bli toppen ändå. Får dra ner lite på lyxen om vi ska ha råd med långresa våren -19.
   Som du säger så är det pengarna som styr och vi har planerat en renovering hemma som kommer gå på lite så vi får se vad det blir. Men det är ju långt ifrån alla förunnat att kunna resa som vi gör så jag är väldigt tacksam för det och känner mig bortskämd. Så cyklar jag till jobbet varje dag för att kompensera flygresorna 😉

   Kram & Gott Nytt År!! Så kul att du skriver 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.