GOD JUL & GOD FORTSÄTTNING!

måndag, december 25, 2017 0 5

 

Jag & lillan efter släkten åkt igår

 

 

 

Hej på er och god fortsättning!

 

Herregud, jag missade ju att önska er alla God Jul.. sorry men jag har haft SÅ fullt upp så det bidde inte av. Hoppas ni hade en härlig julafton igår, det hade vi, lugn och lagom. Hade inte orkat annat känner jag, SÅ trött.

Vi hade mina föräldrar och bror här, samt svärmor. Lite tråkigt för barnen att inte fira med andra barn men tyvärr så har de inga kusiner i samma åldrar utan bara stora kusiner, som firade på annat håll. Å andra sidan så låg all fokus på våra barn och de såg himlans nöjda ut när tomten kom och de fick en massa klappar.

Vi pratade med några vänner m att vi skulle åkt till Åre över jul i år men planerna rann ut i sanden när vi inte kunde bestämma oss för färdsätt bl.a, men kanske kör på det nästa år istället. Det är ju väldigt långt dit och vi vill/måste ha Ebba med oss samt att Inez är åksjuk. Klurigt.

Men men, vi är som sagt nöjda med gårdagen, tyvärr har jag inga roliga bilder att bjuda på dock. Nej jag kände mest för att vara närvarande och inte stå och försöka fånga allt på bild. Endast några mobilpics och små filmsnuttar blev det.

 

 

 

 

Inte heller dukningen fick jag på bild, måste glömt. Men här i vårt lilla v-rum satt vi, har ett par iläggsskivor till bordet så det blev långt och rejält så alla fick plats. Längtar ändå ihjäl mig efter större hus, måste få mer space till umgänge känner både jag och J, gaah!

 

Idag slappar vi, röjer vidare lite efter gårdagen och kidsen leker med nya sakerna. Valentin fick ett högt önskat PS4:a som har ”kör in” just nu, Inez bygger lego och trallar på julsånger. Riktigt juldagsmys.

Tråkigt bara att vädret fullkomligt suger, usch så mörkt och grått det är, ska vara så resten av året tydligen buhuuu..

 

Kram

 

 

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.