WRAP YOURSELF

måndag, november 27, 2017 0 5

 

 

Det ska vara omlott!

Ser det överallt, på klänningar, tröjor, toppar, byxor, kjolar, byxderessar, ja i princip alla typer av plagg går att finna med omlott-knytning denna höst/vinter, och även sommaren som var.

Inte helt till min förtjusning alltid dock, då jag har liten byst och om det liksom glider upp lite i knuten så skymtar kalhygget tämligen lätt. Ger mig en obekväm känsla.. Nipslip kan vara något opassande för det mesta hehe.

Men så fann jag snyggingen ovan (tyvärr slutsåld) på H&M, och på den är det så där fiffigt fastsytt där det går omlott, och med resår i midjan som döljs snyggt av knytskärpet. Bara att dra på sig, älskar den! Färgen är sååå himla härlig och jag hoppas hoppas att det ska vara väder till att bära den på vår kommande weekend i södra Europa.

 

 

 

 

Länkar i bild.

 

 

Spanat in lite annat snyggt i omlott, den svarta klänningen från Gina Tricot känns väldigt användbar, både till vardag & fest. Tyvärr är den slut i min storlek, annars hade jag klickat hem den direkt (man får ju 20% på ett helt köp idag Cybermåndag dessutom).

Den blå kimonon & den gula offshoulder-toppen ska jag ha på span fram till rea-tider, känns mer sommar så hoppas på att kunna fynda och lägga undan.

 

 

Kampanjer värda att kolla in idag Cybermåndag enligt mig är följande:

 

Miinto med upp till 60% här

Boozt med upp till 60% här

Wakakuu med upp till 70% här

Jotex med 20% på hela sortimentet här

Ellos med massor av deals här

Bubbleroom med 25% på utvalda varumärken här

Lyko med 25% på nästan allt här

Åhlens med 20% på allt här

Accent med 25% på hela sortimentet här

 

 

Perfekt att handla alla julklappar med rabatt, jag har köpt spel och pysselgrejer till barnen och denna väskan till mig bl.a. Barnen önskar sig inget särskilt någon av dem, så det är lite klurigt att veta vad jag ska köpa. Men sällskapsspel tycker vi alla i familjen är kul så det känns som ett säkert kort iaf.

 

 

Trevlig kväll!

 

 

Innehåller annonslänkar

 

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.