PLÅTNING I LILLA EDET

lördag, november 18, 2017 0 7

 

Mobilpics i pausen, Inez filosoferar.

 

 

..eller åtminstone i närheten av Lilla Edet.

Där har jag & Inez tillbringat denna novemberdag tillsammans med ett gäng andra barn med föräldrar. Ännu en gång har Inez varit med och plåtats för finaste barnmärket By Heritage och hon tycker det är såå kul, roligt för det är inte alltid lätt att stå modell, det är många klädbyten, kan vara kallt (när man fotar ute) och långa väntetider, men hon har velat vara med varje gång hon blivit tillfrågad så why not! Jag tycker det är fantastiskt att få så fina bilder på min lilla ♥

 

1 timma & 20 minuter tog det att köra ungefär, sketalångt tycker jag haha, Inez med.. -Näääär ääär vi fraaammmeee?? Frågade Inez flera gånger, haha, så tråkigt att åka bil.

Väl (nästan) framme råkade jag köra förbi lantstället vi skulle vara på och jag blev tvungen att försöka vända på en åker, eller jag valde första bästa (sämsta) ställe att försöka vända på, och jag körde fast!! Hjääälp! Det hade ju regnat massor och var så jäkla lerigt så jag körde fast i lervällingen, fullständigt panik och plattan i botten men INGET hände!!

Försökte backa, köra fram, backa köra fram, svänga och ha mig men jag kom ingen vart. Började bli helt varm om kinderna, och fick hög puls. Skulle jag behöva lämna bilen där och springa och söka upp en bonde som kunde dra upp mig med traktorn?

Nä, ett sista försök. Fullt rattutslag åt höger, full gas och yes! Jag rörde mig och fick pyttelite grepp med framhjulen om det glesa gräset på den sidan, sakta men säkert kunde jag slira mig upp på lite grönt för att sedan snedda upp mot vägen igen.

Pjuh och pust och stön, vilken pärs!

 

Sen gick dagen som smort och alla var nöjda och glada.

Bästa Minna Tannerfalk (som rest ända från Palma, där hon bor) fotade som vanligt och hon är bara sååå härlig med barnen.

Hoppas Sofia & Stina (grundarna av By Heritage) blev nöjda, verkade så iaf. Alla barnen var ju lovely.

 

Nu. Blir det grogg, hehe. En Cuba Libre, kan jag behöva efter denna utflyktsdag.

Kram på er!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.