FESTFIN

lördag, november 11, 2017 1 4

 

 

 

 

Godmorgon lördag!

 

Vilken härligt solig dag att vakna upp till, man blir ju genast på superbra humör när det är vackert väder!

Idag ska jag ut och roa mig och ska strax börja gräva i garderoben efter en outfit, kommer som vanligt känna att jag inte ha nånting att ta på mig hehe, är det inte alltid så?

Beställde den fin off shoulder-blusen i insdags (som ni ser i collaget) men tyvärr hann den inte komma tills idag, så jag får hitta något annat. Passade på att slänga ihop ett litet collage med lite finheter som står på önskelistan (länkar i collaget).

Känns som att man behöver ha lite utekvällar inbokat i dessa mörka tider, och jag har så stort behov av att umgås med vänner känner jag. Älskar att vara med familjen också såklart men det är ju så kul att bubbla & babbla med väninnorna!

 

Önskar er en superfin lördag, tjingeling!

 

 

Innehåller annonslänkar

4
1 Comment
 • Ekenäsliv
  november 11, 2017

  Hej smulan,
  Känner precis likadant och ingenting man ska känns dåligt samvete över.
  Jag blir en bättre människa när jag bejakar mina behov.
  Alla har ju sin speciella plats i hjärtat <3
  Hoppas du får en toppenkväll pinglan!
  Puss o kram Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.