FEMME FATALE

lördag, november 25, 2017 2 6

 

 

 

 

Red Alert!

Lite rött piggar upp ett trött vinteransikte haha, eller hur!

Tycker det är supersnyggt. Fast kanske mest på andra.. försöker dock övertala mig själv till lite mer piffighet. Är inne i en period där jag inte vill synas eller sticka ut så mycket, mår lite smårisigt och det känns som att det syns lång väg. Därav inte så många ”dagens outfit”-inlägg osv. Känner mig mager, trött, tappar mycket hår osv.. (kan ta det i ett annat inlägg).

Men så fick jag hem en så söt topp från Gina Tricot (här) som jag kände att jag ville visa en glimt av iaf. Och läppstiftet som jag klickat hem från Lyko (här) som just nu har 3 för 2 på allt under Black weekend. Perfekt röd färg som heter Femme Fatale.

 

 

 

 

 

Idag ska vi in till Vasastan och fira svärmor som fyllde år igår, ska bli mysigt.

 

Vad hittar ni på?

 

Kram

6
2 Comments
 • Sofia B
  november 26, 2017

  Men åh, du är jättefin ändå! Tror mest det är en själv som ser sånt där (möjligen de närmaste också) och så dömmer vi ju alltid oss själva hårdast. Himla fin bild! Hoppas kalaset blev trevligt! Kram

  • Catta
   november 27, 2017

   Tack snälla du för de fina orden 🙂
   Precis som du säger så är det säkert mest jag själv som ser/tänker på det. Sen försöker jag oftast se till att det inte ska synas om jag inte mår helt bra, vilket är både på gott och ont.. Jag lever med flera olika sjukdomar som gör att jag mår ganska dåligt ofta, men jag försöker att bita ihop. Sen är jag samtidigt en glad skit och det vill jag ska synas mest 🙂

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.