LEDIG & DRÖMMER MIG TILLBAKA

torsdag, september 28, 2017 2 4

 

 

 

Jag var så inte färdig med Ibiza när jag lämnade ön för snart 3 veckor sedan, jag vill tillbaka. Jag är inte redo för svensk höst och vinter, även om jag brukar älska den. Känner mig faktiskt deppig över att bo i Sverige just nu, längtar till Spanien, som känns som ett andra hem..

Jag behöver helt klart en liten getaway, en weekend, någon gång snart. Spanar för fullt.

 

Någon annan som längtar bort eller tycker ni att det är supermysigt med tillvaron i svenska hösten ?

 

 

Idag är det studeidag på skolan så jag får ha även mitt stora hjärta hemma, hurray! Vi ska hitta på nåt mys, men först, ut med Ebbisen.

Tjingeling!

4
2 Comments
 • Jennie
  september 28, 2017

  Kan bara hålla med! Annars brukar jag tycka om höst och klar och hög luft men i år, nae liksom. Vi kom hem från vårt hus i Spanien förra måndagen och nu vet vi inte riktigt när vi åker tillbaka, att ha en bokning eller två liggandes i Ryanair-appen är en liten livlina och nu är den alldeles tom:(
  Idag var vi på landet och tömde vårt stora växthus på växter och textiler och sen stod jag där på Östgötaslätten och bara kände mig vemodig. En liten kort España-tripp borde man hinna med innan året är slut väl?!

  • Catta
   september 29, 2017

   Ja en liten tripp borde man absolut hinna med! Vi funderar faktiskt på att ta en weekend i december, varför inte ta julshoppingen där liksom? 🙂

   Gissar att ni hade det helt underbart i huset, vilken lycka!
   Kram & trevlig helg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.