LADY JOTUN -BLÅIS

söndag, september 17, 2017 0 5

 

 

 

Sneak peak på nya kulören i gästrummet, en härlig blågrå färg från Lady Jotun´s nya färgkarta ”Rythm of life”. Älskar den, även om jag tänker att både en grön ton, eller en jordigt greige ton också hade varit kul att testa här inne. Tanken jag hade tidigare var ju dusty pink, men så blev det alltså inte, nyckfull som jag är hehe..

 

Så det pysslade jag med imorse strax efter jag steg upp, målade om ett rum. Sen drog jag till Hönö på vänmys så därför får ni bara en liten titt på rummet då jag ej piffat och ställt iordning. Ja helt iordning blir det inte på länge iofs, vi ska byta fönster här så det är faktiskt bara två väggar som är målade än så länge. Så den platsbyggda hyllan jag tänkt göra får jag vänta med i kanske ca två månader, efter att snickarna är färdiga med fönstren. Vågar inte greja innan eftersom fönstret sitter där hyllan ska stå och jag vill inte riskera att de kanske råkar skada den där de sågar och snickrar.

 

Jaha, det var den helgen det, gud va fort det går. Hann inte ens hälften av vad jag tänkt, men men, sånt är livet. Tur jag har en man som står för i princip all matlagning, slipper jag tänka på det iaf. Bortskämd är jag allt.

 

Hoppas ni haft en go helg!

Kramis

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.