MÄKTIGA MOLN

tisdag, augusti 22, 2017 1 5

 

 

 

 

Häromdagens mäktiga himmel. Ömsom sol ömsom mulet med regn, blåst, värme, kyla.. Story of this summer..

Man undrar ju om det ens blir nån mer värme, rena höstkylan ute ju, brrr…

 

 

 

Ja ni ser ju ↑ (lördagens instastory) ingen augustivärme inte..

 

 

Idag har vi faktiskt haft himla fint väder, hängt på vallen då Valentins fotboll drog igång idag igen efter sommaruppehåll. Härlig dag, om än ganska stressig.. Josef jobbar kväll hela veckan så jag är själv med barnen varenda dag efter jobbet, och det är svårt att hinna med. Hämta 16.10, cykla hem, gå ett varv med vovven, få i barnen något för att sedan hinna till fotbollsträningen 17.15, hemma 18.40, laga middag?? Nä, blev lite rejälare kvällsmat, bad av barn, lite tv för dem och sedan försöka få i säng dem i tid. Och nu sitter jag här.. kollar på Idol och bloggar samtidigt.

Helt slut och jag längtar SÅ till min lediga torsdag.

 

 

Hoppas er dag varit toppen!

Kram

5
1 Comment
 • Ekenäsliv
  augusti 24, 2017

  Heeeeej snäckan,
  Ja du det dära vardagspusslet… i synnerhet när juvelerna är lite mindre som dina <3
  Jag kan ju snarare sakna lite egentid bara dottern och jag då vi jobbar dagtid båda två… konstigt va 😉

  Snart ska jag till värmen i Malaga… kan inte fatta det. Första gången i mitt 44-åriga liv ska jag åka på tjejresa, och till Malaga dessutom! 10 sept lyfter vi! 🙂
  Visst hade ni med en resa framför er 🙂

  Take care raring <3
  Många varma kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.