LINEN BEDSPREAD

torsdag, augusti 17, 2017 0 6

 

 

 

 

Nytt på sängen, ett skrynkligt överkast i linne (alla mangelkärringar skulle väl svimma om de såg detta haha). När jag såg det på H&M (slutsålt) så tänkte jag att tja, vi har ju svart hund så det är ju väldigt praktiskt. Med tanke på att hon självklart får ligga på/i våra sängar (vad ska man annars ha hund till liksom hehe).

 

 

 

 

 

Hitta hunden.. hihi

 

 

 

 

Älskade lilla grånos ♥

 

 

 

 

Försöker hålla igen på snittbloms-kontot så lite grönt från naturen får duga. Sänggaveln som jag gjorde för ett par år sedan skulle jag vilja göra om, den blev inte riktigt som jag tänkt mig, sen är det så kul att få vara lite kreativ med något. Får se om jag gör en ny..

 

 

Nu ska jag kolla klart på Landgång här, inkaleden mot Machu Picchu, så himla häftigt och jag skulle sååå gärna vilja vandra den nån gång i livet.

 

Kram och trevlig kväll!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.