ORDNING & REDA

måndag, juli 3, 2017 0 3

 

 

 

Någon mer än jag som lever i nån sorts organiserad oordning??

Även om jag nånstans har hyfsad koll på vart jag/vi har mina/mannens & barnens grejer så finns det liksom ingen logisk ordning i det hela, och det gör mig tokig ibland. Jag syftar till bl.a våra sommar/vintergarderober. För när man bor som vi, alltså inte så väldans stort och med för lite förvaringsutrymmen som klädkammare osv, så blir vi tvungna till att packa ner våra kläder och lägga uppe i vindarna och byta efter säsong. Vilket oftast blir superrörigt, för när vi väl ska upp där och rota så hittar vi ingenting.. Eller ja, inte det vi söker iallafall, och absolut inte direkt.

Så nu ska vi göra om och göra rätt, det vill säga sortera i förvarings/flyttlådor och markera tydligt vad lådorna innehåller, precis som vid flytt! Förut har jag kunnat trycka ner diverse i en påse här och en påse där och så trycks det bara längre och längre in, tills man tillslut glömmer av vad man har.

Kommer bli sååå mycket lättare när man ser vad som är barnens och vad som är vårt tex.

 

I samarbete med Davpack vill jag passa på att erbjuda er 10% rabatt på hela deras sortiment med koden CATARINA17 som gäller t.o.m måndag 31/7.

 

Hur har ni det hemma, superordning eller mer kaosigt som vi?

 

 

Önskar er en fin start på nya veckan!

Kram

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.