ON MY HOMEDECO WISHLIST

måndag, juli 24, 2017 0 6

 

Taklampa // Karmstolar // Spegel

 

 

 

Nya stolar till köket har ju länge stått på önskelistan men jag (eller vi haha) har inte lyckats bestämma vilka det ska bli än. Dessa pinnstolar från Ellos skulle jag absolut kunna tänka mig, frågan är bara vilken färg isf??

Och taklampan.. hur fin!! Den har jag faktiskt redan beställt, väntetid dock så först till hösten kommer jag få den. Men det gör inget, lägger inte så väldans mycket fokus på hemmet nu under sommar och semester ändå. Väldigt glad över att jag fann den lampan iaf, lite materiell lycka är ju alltid gött hehe. Har länge trånat efter IC lights S1 (eller S2) från Flos men de ligger ju på 5000-6000:- och det har inte känts som en prioritet. Så att jag nu fann en som jag dels tycker är snyggare men som också är väldigt mycket billigare gör ju inte ont precis!

Sen har vi det där med speglar, som har varit riktigt hett ett tag nu, och kommer säkert fortsätta vara länge till. Det gillar jag, och godingen ovan hade jag kunnat tänka mig till hallen ovanför mitt skåp (finns i två strl & i både mässing och silver). Härligt att få se lite mer annorlunda former än bara runda, kvadratiska & rektangulära.

 

 

Nu ska jag ta tag i dagen här, får försöka hitta på nån liten utflykt som inte kräver bil, för den är på verkstaden med punka och väntar på ett nytt däck.. suck vad segt.

Ha en go måndag och start på nya veckan!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.