OCCASION DRESS

onsdag, maj 17, 2017 1 6

 

 

 

Fått hem sötaste lilla klänningen i ”swiss dot” till Inez som hon ska ha vid ett kalasigare tillfälle framöver. Söt 20-talskänsla som jag tycker är så fint, vi såg den bägge två samtidigt och Inez blev lika förtjust som jag. Tyvärr var den slut i butik men som tur var fanns den i webshoppen och vips så var den hemklickad (härifrån).

 

 

Hej onsdag!

 

Fy vilket ruskväder vi har här på västkusten, hua.. men imorgon ska det tydligen vända och bli på varmt och soligt, wiiii!

Behöver en stund på rygg i solen känner jag. Haft några tuffa dagar och känner mig lite trött och sliten, då gör solen ofta susen. Iofs skulle jag behöva ta en vända till stan, ska hämta ut en ny telefon, råkade krascha min nya Iphone 7 efter bara två månader (naaaajjjj) men som tur är hade jag försäkring så det blev inte så smärtsamt.

En tur till Ikea skulle jag också vilja hinna med nån dag, köpa lite piff till utsidan, textilier, växter och annat, men jag har så mycket annat att stå i så det får vänta lite.. Sommaren är ju ändå inte här än, så no stress.

Nu hoppas jag att J kommer hem snart så jag kan dra ut på en löprunda, hade tänkt ta ett varv igår men så kom migränen på besök och golvade mig, var ju bara att gå och lägga sig med lite medicin istället.

 

 

Trevlig kväll!

Kram

6
1 Comment
 • Ekenäsliv
  maj 17, 2017

  Heeeej sötnos <3
  Ooooh what a dress :))
  Börjar det närma sig kanske 😉

  Tack sötaste för dina goa ord idag <3 som alltid värmer de <3
  Så himla trist att du inte mår bra… Hoppas att du känner dig piggare ikväll nu så att du får njuta av onsdagskvälla 🙂
  Jag har liksom kommit av mig… Skulle du vet.. strukit, dammtorkat… men orkade bara inte… Ska fixa middag här nu till mig och två tjejer 🙂 Stumpefi har en kompis här 🙂

  Ha en fin kväll och ta de vackert i spåret 🙂
  Kraaaaam Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.