FRAMKALLNING ONLINE

tisdag, maj 2, 2017 0 6

 

 

 


Vårkänslorna är här på riktigt nu när vi är inne i vackra maj, äntligen vackert väder och lite högre temp!


I mina inredningstankar ligger just nu mycket fokus på att få till en härlig utsida kring huset, men också mycket insida. För nu när ljuset är här ser man sitt hem på ett helt annat sätt än på vintern och jag vill få in fler personliga föremål och detaljer hos oss. Det finns många budgettips på hur du kan förnya ditt hem och samtidigt höja mysfaktorn rejält utan att det kostar för mycket.

Förutom gamla möbler som fått sig en uppfräschning och små prydnadsföremål kan vi såklart använda bilder och personliga fotografier för att skapa en hemtrevlig känsla och värme i våra hem och jag har bl.a funderat på att framkalla en förstoring på nätet. En familjebild i svartvitt eller kanske bara siluetter av barnen, ja nånting sånt funderar jag på. Att skapa en fotovägg genom att sätta ihop flera mindre inramade bilder i ett mönster är också ett enkelt och fint sätt att göra sitt hem personligt.

Det där med framkallning förresten, samhället blir allt mer digitaliserat och alla bilder vi tar hamnar allt som oftast i en mapp på datorn eller i telefonen, eller hur? Oftast kommer dem i glömska och visas kanske aldrig igen eller försvinner lite halvt obemärkt när hårddisken kraschar. Att framkalla bilder och skapa fina album med sina favoritbilder och ge dem en synlig och tillgänglig plats i vardagsrummet skapar möjligheten för att kunna ta del av de minnen som finns kopplade till bilderna tillsammans med andra.

Ytterligare ett sätt att använda sig av fotografier i sin inredning är genom att framkalla canvas och skapa tidlösa canvastryck på väggen. Man kan även placera dem på ett staffli för att få en konstnärlig känsla. Dags att ta sitt ansvar och organisera alla bilder som ska skickas efter framkallning, det tar tid men i längden är det värt.


 

Hur gör ni?

Har ni alla bilder i telefonen eller på datorn, eller är ni duktiga på att framkalla och sätta in i album?

 

 

Kram

 

 

I samarbete med Framkalla Bilder online

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.