FLADDRIGT SKA DET VA!

tisdag, maj 23, 2017 0 6

 

Pitusa Kimono // ASOS Maxi Dress

 

 

 

Bland det bästa jag vet, fladdriga sommarplagg, och jag har hittat två svepande favoriter som garanterat kommer blir väl använda i sommar. Om vädret tillåter vill säga.. bara den lilla detaljen liksom.

 

Ja ovan ser ni gästrummet. Rummet som skulle blivit puderrosa för typ länge sen.. men som jag inte orkat ta tag i helt enkelt. Jag som oftast är snabb med mina projekt har hamnat i något av en formsvacka när det kommer till fix, diy, renovering mm. Hälsan en orsak, familj och annat inbokat är en annan. Kaoset råder här oftast, leksaker blandat med annat som mest hör hemma i förråd samsas här. Plus att sonen sover här för att han inte vill sova uppe på sitt rum, och så vandrar han vidare in till oss under natten också.. Ni vet, IKEA-reklamen där alla vandrar runt och byter säng om nätterna, true story hos oss.

Men det går över med tiden, så man får passa på att njuta av de små lena barnkropparna som kryper ner. Trygghet, går före allt.

 

Så en Spidermanflaska, böcker och nåt gosedjur på bilden vittnar om att livet pågår här, ibland orkar jag inte det tillrättalagda ”bloggiga”, och det är väl gött tänker jag.

 

 

Nu ska jag mumsa Dumlekolor, fin kväll till er!

Kram

 

 

Adlinks

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.