BELLORA ETC

måndag, maj 1, 2017 0 5

 

 

 

God morgon!!

 

Vilken dag igår va, tjohoooo så lovely väder!! Vi tänkte först åka ut och koll majbrasa på Hönö men valde minigolf med kidsen i Tuve och sedan middag på stan istället. Middagen på tu man hand dessutom (barnen fick mysa hos svärmor en stund), jag och kyssen slank nämligen in på mysiga Bellora på avenyn. Där åt jag en smarrig pasta med salsiccia (älskar), sparris & tomater, supergod! (även om jag ändå tycker att Josefs pasta med salsiccia slår den ändå, han är ju grym kock min man). Josef tog en risotto med majskyckling, parmesan, portabello & vitlök, och den säger jag bara Mm Mm Mm!!! DEN ska jag ta nästa gång för jädrar va go!

Lite vitt vin till detta och sen var man go och glad 🙂

 

 

Minigolfen där emot, gjorde mig inte så go & glad, inte min grej haha. Men Valentin var överlycklig och det är ju liksom det viktigaste.

 

 

Idag blir det Liseberg tjohoo!

Ska åka Loke jag, och dör lite av blotta tanken, men det är ett måste ändå. Thrill-sökare som jag är hehe.

 

 

Passar på att tipsa om att Boozt kör lite extra-kampanj på sin midseason sale.

 

HÄR

 

 

Kram!

 

 

Adlinks

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.